Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Логично е да са същите!Какво ти пречи да го пробваш и ако не стане да го върнеш
    Така ще сатне аз го зимам от колегата Оги кофтито е че пътя с еконта е 5 лева ама кво да се прави няма начин пък искам да си го направя Мерси за бързата реакция

Comment

• Че като тенекиджия щи остана гладен то е ясно ама мисля че сравнетелно добре ще се реши проблема с ръждата по капачката ,в петък го почвам и ще пусна още снимки
      Attached Files
      Last edited by zilala; d.m.y г., 12:20.

Comment

• Ето какво видях и снимах преди не повече от 30 мин. пред блока ми - Лозенец ул. Кораб Планина
        Attached Files
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

• eeee Колега ние сми комшии ,там ходя на фитнес и бях паркирал , айде да пием по бира някой път аз живея близко до пазарчето до Европата

Comment

• Ей ... да ги махаш тия лепенки отзад
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• само БГ ще махна ама чакам да спре тъпия дъжд иначи Лисан Сервиз лепенката си е като емблема на алфа не може без нея

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                eeee Колега ние сми комшии ,там ходя на фитнес и бях паркирал , айде да пием по бира някой път аз живея близко до пазарчето до Европата
                Еее супер! За пазара на Черни връх говориш, нали? То верно там е магазина Европа Бирата е от мене само да видиме кога ше има време...
                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                и делта

Comment

• утре дано не вали да оправа ръждата , и да се повозим

Comment

• Ако имаш скип пусни го на едно лично - mitaka_cs

Comment

• Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН
                      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                        Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН
                        шшшш къде ти е капака на компа????Говоря за третата снимка....има една черна карачка която на тебе нещо ти липсва...

Comment

• Ако говорим за тази снимка това мисля че са бушоните куйто оправляват климатика ,найстина е логично да има капак ама нямам

Comment

• Управляват ти климатика друг път, това са релетата за запалване
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Простете невежеството

Comment

• Крис е прав, релетата за климатика са от щофьорската врата пред помпата на спирачките. Мога ли да попитам от къде разбра номера на боята? Търсил съм каде ли не, но не мога да го намеря.
                                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Working...
                                X