If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Логично е да са същите!Какво ти пречи да го пробваш и ако не стане да го върнеш
Така ще сатне аз го зимам от колегата Оги кофтито е че пътя с еконта е 5 лева ама кво да се прави няма начин пък искам да си го направя Мерси за бързата реакция
Че като тенекиджия щи остана гладен то е ясно ама мисля че сравнетелно добре ще се реши проблема с ръждата по капачката ,в петък го почвам и ще пусна още снимки
Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН
Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН
шшшш къде ти е капака на компа????Говоря за третата снимка....има една черна карачка която на тебе нещо ти липсва...
Крис е прав, релетата за климатика са от щофьорската врата пред помпата на спирачките. Мога ли да попитам от къде разбра номера на боята? Търсил съм каде ли не, но не мога да го намеря.
Comment